четвъртък, 28 ноември 2013 г.

Всеки фен се оказа звезда


                                                                         


Всеки път, когато по случайност мерна Биг Брадър и се загледам, отново и отново разбирам, че нищо не съм пропуснал като не го следя. Сега например видях двете Златки, които странно защо са си повярвали, че са звезди, ВИП или дявол знае още какво. Все си мислех, че звездите трябва да имат някакви постижения, различни от снимки по евино облекло, силикон или умишлено замесване в скандали. Тези две девойки просто не притежават особености извън изброените. Нарочно ги наричам особености, а не качества, защото не мога да определя така разхвърлянето на дрехи по списания и дискотеки.


                                                                     


Златка Райкова метна към Киро Скалата “За мен може да се напише книга, а за теб не”. Какво ли ще пише в творба за момиче, известно с голотии, скандали и мутренски контакти? Кое я кара да се смята за толкова важна и дори да настоява за внимание или привилегии?

Златка Димитрова държи да я смятат за добър човек и ако не го направят, пуска сълзите. Защо ли се налага да го натяква, ако е истина? Явно нейната представа за доброта се разминава с общоприетата. Къци Вапцаров дали я смята за добър човек, след като той бе основната й жертва при миналото участие? Значи е интересно, ако тя се гаври с другите, но ако е жертвата, тогава същото се оказва злобно. Очевидно противоречие!

Хубаво, Черната Златка готви и чисти, но това няма стойност в Биг Брадър. Нека покаже способностите си примерно във “Вкусно” или “На кафе с Гала”. И да не бърка друг път формата за изява.

Надълго и нашироко се дискутираха изцепките на Джийсън, затова аз ще го пропусна. Да погледнем другите варианти. Още миналия път видяхме Златка Димитрова да танцува на двора. Този път бе в компанията на Златка Pайкова и Райна. Пускат песен и девойките танцуват. Като заваля сняг, пак същите плюс Маги Желязкова излязоха на двора да изпеят “Tихо се сипе първият сняг ...”

Само толкова? Това ли да гледаме постоянно? Такива ли са разбиранията за шоу? Cъжалявам, не са ми много интересни тези момичета.

На описания фон Денди започна да ми става симпатичен. Умен, интелигентен, начетен – абсолютен контраст на останалите.




Най-много ми хареса Киро Скалата. Този човек е истински кавалер, което не му пречи да се държи на положение  като мъж, без да оставя някакви красавици да го водят за носа. Това е достойно за уважение, защото както знаем, на българинa много лесно му се подкосяват коленете от красиви форми. Макар и ценител на женската красота, Киро не го позволи. Ето защо е моят фаворит.

А ето защо човек не трябва да се прави на такъв какъвто не е. Особено ако има много свидетели на истеричните пристъпи:

Златка Райкова със скандално минало

Стилян Василев: Златка Райкова не е толкова примерна




3 коментара:

  1. За Киро не съм съгласен. И той е един разгонен пръч:)
    Ама Златките омръзнаха на всички. Много злоба има в тях и не знам от къде я вадят. Черната мисли, че като ревне задължително трябва да й се кланят, а русата има поглед на змия. Ужасни:(
    Ако някоя от тях спечели направо спирам да гледам. А съм запален зрител.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това за разгонения пръч може да се каже за повечето българи, но няма да е вярно. Човек може да е ценител на женската красота и пак да запази мъжкото поведение. Киро го показа. Друго е да обикаляш като куче с изплезен език около някоя фуста - тук мъжко не виждам.
      На Златките просто няма какво друго за харесаш освен външния вид. Би било странно, ако спечелят. Hие бездруго знаем как стоят нещата при гласуването.

      Изтриване
  2. Направо падаааам като гледам страницата на Брадъра:-DDDDD Някакви форумни мишоци с профилни снимки на американски културисти опитват да плашат Джийсън със саморазправа. Ще бъдат много разочаровани, защото никой няма да го пипне с пръст :-DDDDD Един даже координати иска. Ами да търси. Далече, далече на север ...... в къщичката на Дядо Мраз :-DDDDD

    ОтговорИзтриване