понеделник, 24 февруари 2014 г.

Мишо Шамара отново показа какво не е гражданска позиция



                                                                                            


Предполагам, видяхте поредното отворено писмо на Мишо Шамара, претендиращо за гражданска позиция или кой знае с какви натруфени думи го определя пред себе си. Пълно с вулгарност, наричана от Биг Ша “силни изразни средства”. По същия начин може да те удари по главата и да попита гордо “Достатъчно силно ли беше?” Tака е при този човек – смята, че колкото е по-брутален, толкова по-важен и стойностен изглежда.

Както научихме, бивши фенове на Шамара трошат неговите дискове, защото виждат постоянните  завои и нестабилното му поведение. Имаше видео от САЩ – с джип минаха през  дисковете. Tова е мнението на интелигентните  хора, разочаровани от своя бивш идол.


                                                                   


За секунда забравете срещу кого е поредното му каруцарско словоизлияние. Бездруго това е относително при Мишо Шамара, известен с постоянните си завои в политическата или друга позиция – според който плаща и удобното за момента. Помислете върху нещо много по-важно: колко деца са прочели вулгарните му правописни грешки и са решили, че това е нормалното поведение. Знаете, малките  слушат големите и попиват.

След като помислихте, смятате ли, че този човек трябва да получава обществена трибуна? Имал да каже нещо! Добре, да го направи по културен начин или ако не може, да го пробутва само пред своите деца. Защо трябва да замърсява виртуалното пространство? Докога ще бъркаме свободата на словото и демокрацията с анархията? Hали сме хора, а не маймуни. Защо трябва да наблюдаваме дивашкото поведение на индивиди  без елементарно възпитание?

Бил истински и неподправен! Неговото “истинско” го лекуват по психиатриите и в никакъв случай не е за пред хора. Всеки долнопробен позив ли трябва да излиза в ефира? Ами ако решат да покажат истинското у себе си примерно педофилите или ексхибиционистите? И тях ли трябва да слушаме?


Връзки

Биенето на човек е абсолютно недопустимо
Предупреждение за нова опасност                                     
Научи граматиката преди да раздаваш акъл в интернет





6 коментара:

  1. Този за човек ли трябва да го броим?
    Ако той е човек, ние какви сме?
    Идиот!

    ОтговорИзтриване
  2. Собствените му фенове го намразиха, а той за говорител на нацията се бара :-D

    ОтговорИзтриване
  3. Шамара има повече фейкове във Фейсбук от Бареков. Постоянно заплашват ако говориш истината, а не лъжеш като тях. Hа много места съм го виждала.
    ............

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чух, че доста хора се оплакват от заплахи, ако пишеш против Бареков, Сидеров или Шамара. Tези тримата постоянно злоупотребяват със свободата на словото, сипейки лъжи, но не приемат дори най-малка критика. Явно не смятат, че другите имат право да се изкажат. За мен са някакви изчадия, комбинация от фашисти и комунисти.

      Изтриване
    2. Стаматов, поканвам те да се присъединиш тук: http://klubbloger.blogspot.com/ Поздрави!

      Изтриване