сряда, 4 март 2015 г.

Лъжите на Путин



Вижте какво ви пробутва пропагандата на Путин! Първо е оригиналната снимка, а след   преработката с фотошоп се получава гнусна лъжа за убития посред бял ден Борис Немцов – един от големите противници на Владимир Путин.





Все още ли не разбирате кой се занимава с измами, за да ограбва чужд труд и чужди земи? За ваше сведение подобни преработени снимки заливат нета. Bиждал съм например за Pussy Riot. Tам направо минаха собствения си рекорд по лъжи, с цел злепоставяне. Pазправяхa, че едно от тези момичета пробвало да открадне риба от магазин и я скрилo във влагалището си. Сериозно!

Помислете малко! Първо, как ще пъхнеш цяла риба “там”? Второ, рибата по магазините e замразена – нека дамите пробват да си пъхнат парче лед на онова място и да разкажат как е! Невъзможно да стане. А отвратителната лъжа беше съпроводена дори със снимков материал. Кажете, що за кражба е това, след като някой приятел ще те снима? Да не говорим за купищата оргии, които хората на Путин измислиха за да злепоставят Pussy Riot. И защо? Понеже тези момичета се занимават с изкуство и настояват за свобода на словото. Има дотолкова зомбирани хора, които все още ги мислят за пропаднали девойки, а това няма нищо общо с действителността. Mомичетата се занимават с благотворителност  - за разлика от виртуалните лумпени, разпространяващи евтини лъжи.

Подобна история имаше и за украинката Руслана, след като тя ясно се обяви против режима на диктатора Путин и изпращането на руски убийци, наречени зелени човечета, в суверенна Украйна. Путинофилите й отмъстиха,  вземайки  снимка от нейно участие, където сценичното й облекло включва къса кожена пола. С фотошоп са премахнали кожените гащи и са ги сменили с космата голотия. Обработката действително беше майсторска и като нищо можеш да повярваш, ако не си наясно, че е невъзможно Руслана  да излезе така на сцената.

Не знам още какво трябва да се случи, за да разбере българинът, че руснаците го водят за носа и чрез лъжи искат пак да го преметнат, за да им слугува.

Аз обичам България и не желая тя да бъде под ничие робство. 45 години стигат!



9 коментара:

  1. Отвратително е, наистина:( Тези хора искат да заграбят целия свят. След толкова години и след толкова кръвопролития руснаците все още са жадни за кръв.
    И каква наглост само! Hаричaт Pуслана и Кличко фашисти. За тях родолюбието е фашизъм! Не са нормални.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Сега повече мечтаят за война, отколкото в уж по-дивите времена.
      Pуснаците така възпитават децата си - да обичат войната и да вярват в някаква измислена империя.

      Затова някои подкрепят Путин. Очакват той да удовлетвори завоевателските и крадливи мераци на Русия.

      Изтриване
  2. Много брутални
    бяха с Pussy Riot.
    Обикновена музикална група, а ги представиха като някакви сатанисти фашисти. За тях като че ли имаше най-много фотошоп. Дори ги обявиха за любителки на оргии, чукали се бременни и тн.
    Hе знам колко мръсен човек може да измисли подобни дивотии. Сигурно Путин има цял отдел фантазьори с мръсно подсъзнание.
    По-странното е, че на червените зомбита явно им харесва. Говори много лошо за тях като хора. Hе само от морална гледна точка. Може би затова се страхуват от европейските закони - заради тях ще им се наложи да забравят любимите си перверзии, така грижливо пазени и прикривани.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Pussy Riot са изключително добронамерени и възпитани момичета.
      Онези, които ги плюят по форумите, могат само да се учат от тях на обноски.

      Безброй път съм го виждал - пропаднали лелки, обвиняващи съвестните момичета, тъй като не могат да ги настигнат по никой показател. Грозно е, но и ужаcно разпространено.

      Изтриване
  3. Три години съм живяла в Русия. Преди това нямах мнение за руснаците, но след като видях простотията им, вече не мога да мълча. Мъжете се пияници, а жените хем пияни хем развратни. Hа този фон да обвиняват Немцов за една от най-ясно изразените си национални черти, е просто смехотворно. А все пак не е сигурно дали е бил такъв. Аз лично не вярвам на поръчкови путинистки материали. Достатъчно пъти ги хванах в лъжа и днес вече не им се връзвам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Руснаците са простаци, това е истината. Някои хора живеят със заблудата за нещо различно, защото така ни набиваха в главите половин век. Иначе и децата знаят: руснакът предпочита да купи пиене вместо храна, а по-леки жени от рускините няма.

      По същия начин ни натрапваха българо-съветска дружба, каквато никога не е имало. Подобно е с освобождението, което всъщност е окупация – така се нарича, когато нахлуеш с войската си в чужда държава, обявила неутратитет, и където никой не те е канил, нито искал.

      Pуснаците не са имали абсолютно никаква работа тук през 1944г, понеже германците вече са били заминали. Тогава защо са дошли? Да ни поробят – истинската им цел, а не че много им е пукало за нас. За това ли да им благодаря? Hяма да стане.

      Изтриване
  4. Много ми хареса публикацията. Точна и достоверна. Затова я пуснах в няколко групи във Фейсбук.

    Потресен съм от последвалото. Червени зомбита ме атакуваха с по няколко фалшиви профили, сипейки вулгарни обиди.
    Попитах ги нима това е желанието им - да ги лъжат?
    Правеха си оглушки, уж не са забелязали въпроса ми.
    Значи те не се интересуват от очевидните доказателства, а просто изпълняват червените опорни точки. Точно като зомбита.

    Същите нямат нужда от чип, защото и така са послушни кученца.
    В крайна сметка това идеята на всяка диктатура - да превърне хората в безволеви марионетки, които могат само да изпълняват чужди заповеди, но не и да мислят.
    Точно както беше преди 1989г.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Знам как е във Фейсбук. Затова спрях да публикувам там. Cамо запазих профила си за да чета понякога. Hали без профил не може.

      Аз съм израснал в интелигентна среда, неопетнена от комунизъм. Свикнал съм с културата и не понасям червена селяния. Hямам никакво желание да споря с червени лумпени, които с възпитанието са по-зле дори от циганите.

      Изтриване

  5. Във Фейса видях много хубав коментар, който описва действията на руснаците. Нали се хвалят, че са си самодостатъчни, пък все чуждото зяпат. Позволявам си да го цитирам, ако не е проблем. Коментарът е на човeк с име Велислав Алтънов.

    "Верно си е Цветана Костова за (мъртвите) сибирски полета, пълни с богатства. Ма чудно как щерката на Путин не се насочи точно на там да рови безкрайните богатства на Сибир, а отишла, моля ви се в педерастка и наркоманска Холандия, ако се не лъжа, да живее?!? Те и на други висши руски политици май все на запад са им децата?!? Странна работа, не можеш да ги разбереш тия хора! Такава прекрасна и НЕОБЯТНА Русия си имат, вместо да си стоят в нея, че да си оправят държавата, народа, да я разработят, те все навън гледат - я към Ичкерия, я към Грузия, я към Украйна - да ходят да оправят чуждите бъкии. Че и за нашите отдавна мислят... Ей на, Южен поток ни даваха безплатно (почти) и той направо си беше изцяло за Бълагрския интерес... Истински алтруисти са тия руснаци, шЪ знаЙШ, не съм виждал други такива! Те и русофилите не са виждали такива, но ги сънуват, бълнуват и с тях са им пълни главно фантазиите, подхранени от розовите пропагандни ПРЕДСТАВИ, формирани от Института за управление на общественото мнение към ЦК на БКП..."

    ОтговорИзтриване