петък, 15 май 2020 г.

Сашо Диков се оказа приближен на Васил Божков



Голямо шоу върви в момента по нашите географски ширини. То започна с обвиненията на Цветомир Найденов, собственик на Efbet, към Васил Божков, че го заплашвал с убийство. Последва верижна реакция, при която кълбото от връзки и любопитни взаимоотношения бързо се разплете. След жената на Божков дойде ред и на неговите любовници. Най-известна от тях е Лилана, но по-любопитна се оказа племеницата на Сашо Диков. Тази новина лъсна, след като прочутият журналист се намеси в полза на Черепа.


Матрицата е ясна, само участниците в нея се сменят. Когато някой е съгрешил сериозно, а друг се втурва да го защитава яростно, веднага се питаш защо го прави. Причина винаги има. Просто трябва да откриеш връзката между конкретните хора. В случая Сашо Диков защитава човек, за когото отдавна се знае, че плаща, където трябва, за да върти сенчестия си бизнес. Информиран човек като Диков със сигурност е наясно с това.   Тогава защо се включи така разпалено, заемайки страна в спора? Нещата се изясняват, когато разбереш, че племеницата му е на издръжка при Божков, получила е пари и имоти.


Чудно колко ли още такива навързани "семейства" има в България? Със сигурност са много. Сещам се например за певицата Кали, която до ден-днешен възхвалява прочут мафиот като Георги Илиев.  Защо го прави, щом знае колко хора са пострадали от него? Спираш да се питаш, когато научиш упорития слух, че всъщност Илиев е баща на първия син на Кали. Детето неслучайно се казва Георги и получава издръжка от ВИС-2.


Животът има своята желязна логика и тя не може да бъде нарушена от човешки интриги. Ако защитаваш човек, който е съгрешил сериозно, значи имаш основателна причина. Тя няма да остане скрита. Хубаво е да го имаш предвид, когато обмисляш дали да се включиш в шоуто.

Връзки
Сталин е бил по-луд от Хитлер
Баба-торпедо

Няма коментари:

Публикуване на коментар