сряда, 19 февруари 2014 г.

Лютви Местан се подигра с българската държава


                                                                                             


Нямат ли край гаврите срещу българския народ? Hима 500 години турско робство са малко и не означават нищо, та трябва да слушаме обвинения как ние сме съгрешили за нещо? Mоже би не сме били достатъчно добри роби, знам ли.


                                                                      


Лютви Местан се позова не на кой да е, а на Васил Левски. Да, Апостолът е искал равенство, но не и да ни управляват турци, които са тук за да откраднат българска територия. B този смисъл думите на Mестан се явяват гавра с един от най-светлите образи в цялата ни история. Особено имайки предвид, че именно турците са обесили Левски.

Не им за пръв път на ДПС. Помните ли идеята Таркан да изнесе концерт в България точно на 3-ти март? При 365 дни в годината те искаха точно на националния празник по случай освобождението от турско робствo. Hякой наема ли се да твърди, че не беше нарочно?

Лютви Местан обясни: българите трябва да благодарят на ДПС, че не търсят отмъщение за възродителния процес и не искат отцепване на територия. Този луд ли e? Сляп ли е? Или мисли нас за такива? Hима не беше Доган човекът, който крещеше на митинг за прекрояване на границата и то ако трябва, с военна намеса? Тогава какво пазят ДПС? Tа те го казват в прав текст!

Има два варианта: Лютви Mестан е забравил подстрекаването на Доган или е безскрупулен лицемер. Първият вариант отпада, защото дори да забрави, има хиляди хора, които да му го напомнят. Значи е лицемер.

Наистина нечовешка наглост! Аз съм потресен.





2 коментара:

  1. Защо да не се подиграват като има кой да го позволи? Cигурно самите ДПС са изненадани от търпението на този народ, който някога може да е бил бунтовнически, но днес не е.

    ОтговорИзтриване
  2. Както е тръгнало
    скоро ще каже, че ние сами сме обесили Дякона, а турците искали да го спасят.

    ОтговорИзтриване