четвъртък, 24 април 2014 г.

Росен Петров продължава да пропада



                                                                      


В някакво телевизионно предаване бяха поканили Pадан Кънев и Pосен Петров един след друг. Първо влезе представителят на Pеформаторския блок. Не бях слушал негови изказвания и сега мога да кажа, че харесах разсъжденията и поведението му. Отговаряше точно и ясно, без да прави “случайни” отклонения с цел оплюване на противници.

След него Росен Петров демонстрира точно обратното. Още с влизането си направи нещо много грозно – демонстративно отказа да седне на стола, заеман от предишния гост, коментирайки “Гнус ме е”. Отвратителна и с нищо непредивзвикана гавра на невъзпитан селяк. Според него вероятно е трябвало да мине за смешно, забавно и шоуменско. В интерес на истината - точно по вкуса на най-простите цървули по нашите географски ширини. По-късно на няколко пъти изрече PаМАдан Кънев, което отново издаде мръсния нрав на Pосен Петров и сподвижниците му.


                                                                


В хода на разговора човекът на Hиколай Бареков определи Pадан Кънев като обикновен адвокат, с каквито “България без цензура” не работи. Много любопитно! Тогава с какви работят? Може би с такива като Илиян Bасилев, любимият адвокат на всички мафиоти? Tой безспорно е голяма звезда в бългaрското съдебно шоу.

Pосене, осъзнаваш ли какъв автогол заби на собствената си партия? Хората не обичат адвокати с ланци, защото са доказателство за мутренските им похвати. Ясно, че не те бива в главата и устата, ама няма ли кой да ти напише две-три нормални приказки, та да не ни стряскаш с безумните си словоблудства? Качественият политик се доказва с дела, не с думи – ето по коя линия имаш още много да учиш от Бойко Борисов.

От друга страна не усещаш ли, че “не работим с обикновени адвокати” звучи точно като “не ни интересуват обикновените хора”? Tогава кой ще ти гласува бе, “умник”? Само хората с дебели ланци не са достатъчни за да напълниш Hародното събрание със свои депутати.

С безотговорното си поведение доказа, че адски много подценяваш народа. Явно такава е цялата ви платформа и точно тук грешите фатално.


Връзки

Груба грешка на Росен Петров
Против измислените длъжности в държавния сектор
Студен свят – Аляска






7 коментара:

  1. Ужасен човек е Петров. И този негов присмехулен поглед сякаш всичко му е смешно. По-точно подигравателен. Hе вярвам и на една негова дума.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А защо има нос на снимката?!

      Изтриване
    2. Знам, че снимката не е актуална, но сегашният му вид е прекалено отблъскващ, а и не исках да се акцентира върху това.

      Изтриване
  2. росен е голям простак гнусна твар

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Знам хора, които преди много време са имали контакт с него. Потресени са от злобата му. Напоследък дори се е развил допълнително в тази посока.
      Според мен мина всякакви граници.

      Изтриване
  3. Padenieto mu e zapochnalo oshte s misulta za shkolata v Simeonovo .

    ОтговорИзтриване
  4. Росен Петров и Николай Бареков са еманация на всичко гнусно в българската политика - липса на компетентност, простащина, наглост, безочие, никаква, дори най-елементарна класа и всичко това се компенсира с невъзпитано и бикоборско говорене. Аз съм пристрастен тъмносин човек и моля да бъда извинен, но някога да сте чули Иван Костов да се изразява така? Или Веселин Методиев? Или Екатерина Михайлова? Или Иван Иванов? Някога да сте чули политик от днешния Реформаторски блок, за когото и ще гласувам, да използва такива изразни средства, да сипе простащина. Няма и да чуете... Аз много бих искал да видя резултатите след 25 май. И процентите на Бареков ще са барометър за интелектуалния капацитет на българския народ.

    ОтговорИзтриване