сряда, 29 юли 2020 г.

Поредната победа на ГЕРБ



Откакто е създадена ГЕРБ, постоянно някой се опитва да саботира добрите  намерения на тази партия. Фейк-новини, постановки, лъжи и всякакви други удари под пояса - нищо не спря победоносния марш на г-н Борисов. Неговата армия стана абсолютен рекордьор по спечелени избори и това със сигурност ще остане в историята, записано със златни букви. Нормално и логично е народът да те обича, когато си му направил хиляди добрини и продължаваш да работиш в същата посока.

Непобедимостта на ГЕРБ отдавна докара опозицията до истерия. Злите сили не могат да си намерият място от яд, че има партия, която работи изцяло в полза на хората и не позволява на престъпниците да докопат властта, за да опразват безнаказано държавната хазна. Криминалните елементи толкова отдавна са набутани в девета глуха, че вече сами не разбират абсурдността на собствените си безумни действия.

Всеки път, когато наближат избори, комунистите и техните ятаци подхващат идеята, че трябвало нещо да се направи. Да, трябва. Например могат да вземат пример от Бойко Борисов и да направят нещо полезно. Но те изобщо не се сещат за това. По-лесно им е по навик да пуснат фабриката за лъжи, след което в мътната вода да докопат някоя лъжица около кацата с мед. Ще продължат да го правят дори след хиляда загубени избори, защото просто не умеят друго.


Грандиозните успехи на ГЕРБ са толкова безусловни и многобройни, че срещу тях отдавна са се включили политически сили, които имат претенции за дясна ориентация. Костовистите например са толкова зомбирани, че аз трудно ги различавам от комунистите. Мисленето им е едно и също. Едните ограбваха труда на народа в продължение на 45 години, а другите дооглозгаха държавата с прочутата си "добронамерена" приватизация. Сега сън не ги хваща от яд, че съществува партия, която им пречи да наложат кървавата си диктатура.

Животът има своята логика, която не може да бъде нарушена от лични мнения и политически пристрастия. Не е нужно да си експерт, за да се досетиш кой ще спечели следващите избори. Отново и отново  - с победен марш. Опозицията също го знае и това я побърква. Корнелия Нинова пак ще гледа премиерския стол през крив макарон. Румен Радев е тотално компрометиран и от "червена надежда" се превърна в част от пейзажа. Bодени от безсилието, те се съюзиха с доказани престъпници в изгнание и пробваха с платени протести. Не успяха да дестабилизират държавата, защото хората отдавна имат своя любима партия, която никога не ги е лъгала.

За всички е ясно: следващите избори ще оформят поредната победа на ГЕРБ. Народът отново ще покаже, че когато работиш в негова полза, той умее да го оцени.

Връзки


Няма коментари:

Публикуване на коментар