понеделник, 28 януари 2013 г.

Бащата на Адел: Тя сякаш е умряла

hotnews.bg


Бащата на британската попзвезда Адел даде вчера интервю за в. "Mail on Sunday", в което говори за трудните отношения с дъщеря си, докато тя е в трепетно очакване на Оскарите заради участието си в поредния епизод от сагата на Джеймс Бонд "Skyfall" и ще изпее едноименната песен по време на церемонията по раздаването на златните статуетки.

Откакто се сдоби със световна известност,Адел азговаря само с майка си и от 2011 г. насам тотално игнорира родителя си заради семеен спор. Още тогава той изля гнева си в едно интервю и сега реши да повтори. "Изпратих й SMS-и, изпратих й писмо и коледни картички, поздравих я по случай рождения й ден, но тя като че е умряла. Аз не се интересувам от звездния й статут, нито от парите й.

Просто искам да си върна дъщерята и да бъда добър дядо на малкия, когото още не съм виждал", изплаква мъката си бащата. И се чуди защото дъщеря му е кръстила бебето Анджело Джеймс, а не му е дала неговото име. "За Джеймс разбирам, то е заради Джеймс Бонд, но не разбирам откъде изкопа това Анжело", гневи се непризнатият дядо. Но все пак пожелава "Бог да благослови" момчето, пишe lifestyle.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар