петък, 2 август 2013 г.

Бойко започва чистка в ГЕРБ - отстранява и Цветанов




bgnews.me

Менда Стоянова и Цецка Цачева са новите му фаворитки

Бойко Борисов започва голяма чистка в ГЕРБ и ще разчита на нови фигури, които да му помагат при взимането на решенията. На мястото на Искра Фидосова и Цветан Цветанов той ще сложи четирима души.

Новите, които ще наследят Цветан Цветанов, ще са ексшефката на бюджетната комисия Менда Стоянова и зам.-председателят на групата на ГЕРБ Цвета Караянчева. В юридическата част тежестта ще пада върху Цецка Цачева и бившият областен на София Данаил Кирилов.

Борисов се е видял в чудо, защото двамата му най-доверени хора – Цветан Цветанов и Искра Фидосова, събраха прекалено много негативи. Сега Борисов няма друг изход освен да ги смени с нови играчи.

От два месеца Борисов е забранил на заместника си да се изказва по актуални политически теми. Оставена му е единствено възможността да говори за обвиненията срещу него и за защитата си.

Генералът не давал думата на Цветанов и по време на срещите, които провел с местните партийни ръководства в продължение на няколко седмици. Есминистърът на МВР присъствал, но мълчал през цялото време.

Цветанов и Фидосова отдавна бяха посъветвани да не се набиват много на очи, но след излизането на данните от прокуратурата за тефтерчето на Филип Златанов, запазването им на ключови позиции стана невъзможно.


Танцуващият с гафове

Мина "Ораново" ще бъде спряна (видео)

Грандиозен скандал разтресе „Мис България 2013”

Мадона и Лейди Гага ще бъдат обвинени в нарушаване на руския визов режим

Развод ми дай! На Майкъл Дъглас му писна от Катрин Зита-Джоунс






Няма коментари:

Публикуване на коментар