събота, 3 август 2013 г.

Кутев отсече: ГЕРБ вече не е проблем за нас





hashtag-bg.com

Медийният секретар на БСП Антон Кутев, заяви днес в интервю за радио К2, че ако правителството беше паднало до сега, то сигурно ГЕРБ би изглеждала като сила, която да бъде заплаха. “Аз вече съм напълно убеден, че ГЕРБ не може да дойде на власт”, каза Кутев. ”ГЕРБ вече не могат да постигнат такива резултати на изборите, които постигнаха последния път. ГЕРБ се възпроизвежда чрез властта, а в момента са извън нея. ГЕРБ не е проблем за БСП оттук нататък”, добави той.

Той обърна внимание и на бизнесмените Иво и Александър Прокопиеви с риторичния въпрос защо просветени хора като тях да не участват в политиката. “Това са хора, които притежават огромен финансов ресурс”, добави Кутев, казвайки, че този ресурс е придобит всъщност през политическо участие.

В коментар на протестите Антон Кутев заяви, че правилният адресат на общественото недоволство не е БСП или управлението, а онези фирми, които управляват процесите на зависимост между политика, медии и бизнес. Той изрази и съмнение, че ако протестираш на жълтите павета, но не стоят медии и партийни централи зад гърба ти, протестът ти ще загине. Кутев добави, че все пак на протестите има хора с чисти намерения, които вярват, че сменяйки системата, тя ще стане по-добра.


Връзки


ГДБОП нахлу в летище Пловдив

За пръв път АЕЦ "Козлодуй" е на загуба

Сноудън предричал световен катаклизъм

Кмет сгази дете на 4 години





Няма коментари:

Публикуване на коментар