вторник, 3 септември 2013 г.

Предсказанията на Ванга за Сирия






lifescandal.com

Още преди 36 години пророчицата баба Ванга се вайкаше от това, което вижда за Сирия.
Тя разказваше, че върху тази земя няма да остане нищо – дори камък върху камък и съжаляваше хората там, заради това, което ще ги сполети.
Тогава обаче тя казваше, че още е рано да се случи.

По всичко личи, че това време вече е настъпило и с наближаването на нападението над Сирия все по-голяма част от хората, които са чели книги за живота и делото на пророчицата се сещат за  зловещото предсказание.

Това пророчество баба Ванга е направила през 1975 г. пред проф. Никола Шипковенски, който е прочут психиатър и учен. Именно той е изследвал феномена Ванга.

За съжаление обаче това не е единственото и най-страшно пророчество за кризата в Сирия.
Няколко пъти пророчицата споменава своите видения за това какво ще се случи в арабската държава и пред нейната племенница Красимира Стоянова.

Баба Ванга предсказва, че след 2000-та година от лицето на земята ще бъде затрита една арабска държава, а след нея ще потъне и голям град.
Дали пък това не важи за Сирия, питат се все повече хора.

Пророчицата е категорична, че човечеството ще успее да се спаси само тогава, когато всички се обърнат с молитва към Бога и хората станат по-добри и си помагат взаимно.




Така пише в  lifescandal.com
Не знам доколко може да се вярва на подобни твърдения. Винаги излизат, след като дадено "предсказаниe" се е сбъднало и никога преди него. Колко ли още подобни са нахвърляни с недомлъвки, но не са видяли бял свят, защото просто не са се сбъднали?

Ето сега - след толкова години! Не можеше ли по-рано?

Друго също прави впечатление: нито един пророк, включително Нострадамус, не споменава конкретни имена. Следователно всичко опира до тълкуването на хора, които вече са наблюдавали "предсказанието". Затова се отнасям скептично.

Покрай настоящия пост видях  "Предсказанията на Ванга за следващите години". Нито едно не се е сбъднало. И слава богу, защото е пророкувала Трета световна война през 2010г!


Връзки

Бареков се изгаври гнусно с Бойко Борисов!



Няма коментари:

Публикуване на коментар