сряда, 4 септември 2013 г.

В БСП не разбират значението на думата демокрация






Антон Кутев се очертава като голям шегаджия. Вижте какво казва в Novanews.bg
..............................
„Преди края на миналия политически сезон ние се стремяхме да изпълним това, което бяхме обещали в най-кратки срокове”, каза депутатът от „Коалиция за България” Антон Кутев в „Актуалното студио на Нова”. Той беше категоричен, че и занапред ще продължат по същия начин.

По думите му в момента няма по-демократична партия от БСП. „Както всяка друга партия, така и БСП прави грешки”, каза той. Разликата по думите му е, че при БСП тези грешки могат да бъдат поправени.
.............................

Съгласен съм, че обещават смело. Типично за комунисти:) Но изпълнението на обещанията само те го виждат. Отново типично за комунисти - виждат каквото им изнася и не ги притеснява, че другите с радар не могат да го открият.

Как да коментирам демократичността на БСП, щом още е пресен примерът с Делян Пеевски, когато самите червени депутати го научиха в последния момент - буквално минути преди обявяването. Tе крият от своите, какво остава за всички други?!

Колкото до поправянето на грешките, тук съм съгласен. Комунистите винаги оставят грешки на следващото правителство. Така хем са се нахранили добре, хем друг ще има главоболия, хем те получават собственоръчно създадени поводи да обвиняват.

Hе знам защо се чудят на протестите. След цял век кървава история не е нормално човек да иска комунистическо управление.



Връзки

Жена профуча с 247 км/ч край Пазарджик

Няма коментари:

Публикуване на коментар