неделя, 6 октомври 2013 г.

Остра критика за Бербатов


                                                                                                


Bnews.bg

Димитър Бербатов за пореден път разочарова феновете на Фулъм след яловата игра, която показа в последния шампионатен мач срещу Сток Сити.

В него лондончани най-после записаха първата си победа на собствен терен този сезон. Това обаче стана след излизането на българина и влизането на Дарън Бент на негово място. Именно бившият английски национал вкара единствения гол в двубоя.


                                                                       


Бесните фенове на "котиджърс" обсъждат представянето на родния нападател, като са кръстили дискусията си "Бербатов е смешник".
Някои от тях изразяват крайни мнения за него.

"Той трябва да носи отговорност за този тим. А вместо това не предлага нищо. Надявам се контузията му да е достатъчно тежка, за да не се появи в следващия ни мач. Направо сме различен отбор без него", пише авторът на дискусията.

Над 90% от останалите привърженици, изказали мнение, го подкрепят. Те се обединяват около тезата, че след излизането на българина след малко повече от час игра, Фулъм е станал малко по-непредвидим отбор и това е дало резултат с гола на Бент.

"Имаме два варианта. Първият от тях е да изчакаме до януари и да помолим собственика за много пари. Тогава купуваме сума ти бързи и интелигентни момчета, които са в пика на кариерата си.

Тогава Бербатов ще може да изглежда поне толкова добър, за колкото се мисли. И от сега до януари вадим българина от състава, защото целият отбор не е достатъчно бърз за неговия невероятно брилянтен мозък.

Вторият вариант е да го извадим от състава завинаги. Който и от тези двата се осъществи, аз ще съм щастлив с него", пише друг от феновете.

Въпреки постоянните критики, мениджърът Мартин Йол вероятно ще продължи да залага на българина. Още повече, че контузията му е лека и няма да го задържи дълго извън терена.

"Бербатов и Бреде Хангеланд получиха леки травми. Мисля, че ще изпуснат не повече от една-две тренировки и ще ги имам на линия за следващия ни мач", сподели Йол.

Само преди месец Димитър Бербатов попадна сред петимата най-слаби нападатели от началото на първенството в Англия, според класация на фенове.

1 коментар:

  1. Пропадна напоследък, но все така си звездее.
    Би трябвало да не си вири толкова носа.

    ОтговорИзтриване