сряда, 11 септември 2013 г.

Народният съд ни изкара най-големите фашисти




Така нареченият Народен съд ни изкара най-големите фашисти на планетата. В Нюрнберг, котилото на националсоциализма, са издадени 12 смъртни присъди. У нас трибуналът посочи 2730 мишени за разстрел.

С този резултат България може да кандидатства в "Гинес" за най-фашизираната държава в историята. Германия, Италия и Испания дишат прахта от ботушите на нашите доморасли гаулайтери.


Мисията на Народния съд е да обезглави политическия, военния и интелектуалния елит на нацията. Да разчисти територията за съветизация на страната. Или както образно се изразява един съвременник:

"На мястото на
изсечената гора
да поникнат храсти!"

За тази цел организаторите на трибунала яхат народното негодувание срещу онези, които са докарали поражението след Втората световна война. Многократно го преекспонират и от вихрушката правят буря. Така вместо 3-ма виновни на ешафода отиват 2730.

На 25 септември 1944 г. ЦК на БРП (к) уведомява Георги Димитров в Москва: "Законопроектът за народния съд е готов. Приета е най-кратката процедура, но докато започнат да действат, ще мине известно време. Това може да се използва за негласната ликвидация на най-злостните врагове, която се провежда от нашите вътрешни тройки. Контрареволюцията трябва да бъде обезглавена бързо и решително."
Сред "най-злостните врагове" са неколцина журналисти и писатели. Тройките ликвидират Йордан Бадев, Ненчо Илиев, Данаил Крапчев и Райко Алексиев. Крапчев е пребит с камъни и сопи насред Горна Джумая (Благоевград). Алексиев е умъртвен в Дирекцията на милицията в София .
                                                         Продължава тук

Аз мога само да добавя "Пази, Боже, от комунисти !"


Връзки

Сирийците го удариха на майтап








Няма коментари:

Публикуване на коментар