сряда, 18 септември 2013 г.

Абсурд! Партията на негласувалите е най-активна по форумите




Разбирам, че хората са разочаровани от държава и институции. Hормално е след толкова неизпълнени обещания и години на все по-задълбочаваща се криза. Разбирам и нежеланието им да гласуват. Казват, нямало за кого.

Това, което не проумявам, е непоклатимата им апатия към всичко с изключение на обидите по форумите. Как може да си пълен пас към онова, което има реално значение за живота ти, но да си крайно активен в безсмисленото оплюване и обвинения? Решения не предлагаш. Тогава каква е целта ?



Интернет дава възможност на много хора да кръстосат шпаги. За съжаление смислените дискусии по фоpумите са рядкост. Преобладават каруцарските изрази и вулгарности. Няма линия, няма реално мнение. Има само задоволяване на долни страсти. Tака ли ще оправят живота си? Не говоря за чуждия, а за техния личен.

Любопитно ми е хората, които не харесват нито една партия и са пълни с вулгарна критика към абсолютно всяка дума, изречена от политик, те самите как вършат своята работа? Дали са чак толкова безгрешни, колкото се представят? Такива мисли ми се въртят из главата.



Връзки

Над 11 млн. души са напуснали „Фейсбук“ заради Сноудън







Няма коментари:

Публикуване на коментар