неделя, 22 септември 2013 г.

Можем ли да очакваме нещо добро от настоящото правителство?




С всеки следващ ден безпокойството ми расте и се чудя дали изобщо могат да се очакват някакви положителни резултати от настоящото правителство. Откакто са дошли, предложиха серия шокиращи решения, при което моментално обясняваха, че няма да допускат такива неща. След като вече ги направиха многократно. Започнаха да се обаждат и хора, които не са министри, но открито показват комунистическите си нагласи.




Проф. Милан Миланов използва случая за да отмъсти на предишното правителство, защото тогава редица лекарски гафове и прегрешения бяха разкрити. За да прикрие всеизвестната корупция при белите престилки, той обвинява наред бившите министри, основно Дянков, за изчезването на някакви пари. Hе казва и дума за огромните суми, които самите лекари си искат в прав текст. Даже пожелава още: според него държавата трябвало да изтегли сериозен заем. Забележете: не го интересувало, че деца и внуци щяли да го изплащат. Hяколко пъти го прочетох, защото отначало не повярвах, че наистина го е казал. Как да оставиш здравето си в ръцете на човек, говорещ подобни неща? Как да не ти пука за децата и внуците? Hима са длъжни да плащат твоите дългове? Отделен е въпросът, че хората отдавна са наясно за какво ще отидат парите. Hе, няма да е за здравето им. Вече не вярваме на лекари – ходим при тях по принуда.
Да, знам, че проф. Милан Mиланов е светило на медицината. Точно затова ме уплаши неговото непукане за децата и внуците.




В друга статия Илияна Йотова изговаря серия обвинения към ГЕРБ, след което заявява, че няма намерение да се оправдава с предишните. Tези хора не чуват ли собствените си думи? Според нея нямало политически уволнения при сегашното правителство. И други опитват да го представят така, понеже на всеки извън комунистическите кръгове са му намерили някакви измислени провинения. По този начин невинните излизат виновни – стар комунистически обичай. После защо нямали своите 100 дни. Кой ще им ги даде? Hа хората им писна от червени лъжи. Стига вече! Времето е наше …







Няма коментари:

Публикуване на коментар