сряда, 4 септември 2013 г.

Николай Бареков обижда българския народ


..............................................................................
Журналистът, ако мога така да го нарека, Николай Бареков обижда българския народ с поведението си. От много години е известен като човек, който би казал всичко, ако му платят. Tова са думи на негови колеги. А какво виждам аз лично? Hай-очевидното - Бареков обслужва всяка партия, която е на власт. Няма значение абревиатурата й. Той винаги е готов да говори в нейна полза.




Обидата към българските граждани идва от това, че Николайчо явно ни смята за много глупави и очаква да забравим всяко негово салто в удобната за момента посока. Не знам друг журналист, който толкова често да е променял политическите си виждания и да е чак толкова мразен от колегите си.

От друга страна Бареков е обида и за професията си. Има много свестни журналисти в България, но никой няма да ги приеме сериозно, докато най-кресливият продължава да ни натяква с виковете си, че е мерило за нещо, което само той вижда.

Предлагам ви един материал, който е доста любопитен и поставя редица въпроси: кой е честен, кой платен, кой иска да ви излъже ...


Връзки

Осигурено е безопасното извеждане на депутатите

Нови правила гарантират безопасни лекарства

Разбиха депо за безакцизни цигари в Суходол

Хулиганка преби момиче заради младеж










Няма коментари:

Публикуване на коментар