събота, 7 септември 2013 г.

Не прекалява ли Мишо Шамара с тази показност?




Сега научавам, че Мишо Шамара щял да влиза в Къщата на Биг Брадър. Няколко пъти съм заглеждал предаването, но не го следя като ревностните му почитатели, а щом активният напоследък Биг Ша ще влиза, значи отпада вероятността да хвърля дори едно око към шоуто.




Някой вярва ли, че ще му платят на този 100 000лв за да влезе? Сумата е прекалено голяма за българския вариант на шоуто. По света ги дават за човек, който ще вдигне рейтинга, а не такъв като Шамара - той ще изгони голяма част от зрителите. Следователно целта е просто да  привлекат погледите.

Запитах се дали не прекалява рапърът със стряскащата си показност и търсене на евтина слава? Вече опита какво ли не - от обичайните за него вулгарности до неграмотно изразяване на някаква мъглява политическа позиция. Правописните му грешки са легендарни, затова няма да им обръщам внимание. Достатъчно хора се възмутиха от смайващите му изразни средства.

Какво направи Мишо Шамара до момента? Обиколи всички телевизии за да покаже "пропадналото момче от крайния квартал". Не знам защо толкова харесва тази роля. Tя е всичко друго, но не и за хвалба. Да не е дошло време, когато да си жалък е печеливша позиция?

Наднича от всеки сайт, щедро раздавайки акъл.  Хубаво, че говори, а друг пише, защото понякога наистина не мога да го разбера с гангстерския му сленг. Имал политическа позиция! Откога стана комунист? Защитава контрапротестиращи баби, нападани от лоши протестиращи младежи! Вие сериозно ли вярвате, че  му пука за възрастните хора? А харесва ли ви тази негова поредна маска?

Върхът бяха обидите му към Роджър Уотърс. Като че ли това е дъното. За да говориш цинизми против такава култова личност, трябва наистина да си се самозабравил.

Може ли да пропадне още? Вероятно да. Ще разберем в скоро време.

....................................................................................................................

А тук съм подбрал няколко красоти за подобряване на настроението

Бохемски релакс сред яхтите





Daedalus




Няма коментари:

Публикуване на коментар