неделя, 9 февруари 2014 г.

Ето защо хората не вярват на медиите


                                                              


На няколко пъти виждам публикации, подписани с едно и също женско име. Hе знам дали е журналистка или блогърка. И дали изобщо е жена. Впечатление ми прави, че разпространява невероятни лъжи и преиначава факти, видяни от много хора.

Вчера ме възмути нейната статия, където подиграва строежа и откриването на детски градини. Според нея Бойко Борисов го прави, защото “има проблеми с Фройд”. Отвратително е!
Детските градини са наболял проблем. Абсурдно е да подиграваш човек, който опитва да го реши. Ясно, целта е да се очернят полезните дела, но докъде ще стигнем така? Лошото и вредното ли да хвалим?


                                                               


Същата жена преди време написа, че Бойко Борисов крещял по време на някакво интервю, а всъщност той нито веднъж не повиши тон. Много зрители са го видяли. Тогава на какво разчита авторката? Няма как да й повярват. Затова хората вече се отнасят с недоверие към медиите. Не вече, а отдавна.

Възможно е тази жена просто да търси пиперливи теми, с които да привлече вниманието. Не я притеснява, че го прави по нечестен начин, чрез лъжи. Явно не е чувала за етика. Вие намирате ли го за полезно? Това ли е гласност – да разпространяваш заядливи измислици?




1 коментар:


  1. Сега аз ли да ти обяснявам, че е пълно с такива поръчкови драскачи? Няма гаранция, че изобщо същестува автора. Може да е псевдоним зад който се крият за да разпространяват гнусотии.

    ОтговорИзтриване